Betsafe

Betsafe har gjort sig känt och är ett av Sveriges mest populära casinon och bettingsidor. De har haft en väldigt bra reklamkampanj i Sverige där de marknadsfört sig som det bettingbolag där man kan betta på flesta olika saker. De hade en reklam där två tjocka gubbar stod i underkläder mitt emot varandra och smiska sig själva med en varsin fisk. Sen stod dom och väntade på att en fiskmås skulle skita på dem. När den ena fick fågelskiten på sig vann han och Betsafes slogan ”bet on almot anything” hördes i bakgrunden.

Deras popularitet kan också bero på att de har väldigt bra bonuspaket för nya spelare. Om man kommer som ny spelare till Betsafe så for man direkt en bonus på sin första insättning med 100 % upp till 2500 kronor. Betsafes bonus har ett omsättningskrav på 30 gånger bonusbeloppet och det är en väldigt bra bonus om man jämför med många andra sidor. Utöver bonusen på den första insättningen så erbjuder också Betsafe bonusar på de två nästkommande insättningarna.

När man gör sin andra insättning får man en bonus på 50 % upp till 2500 kronor och här har de också slängt in 25 free spins som man får roa sig med.

När man gör sin tredje insättning får man en bonus på 100 % upp till 5000 kronor och till den får man 25 big spins. Skillnaden mellan free spins och big spins är att big spins är värda 10 kronor styck medan free spins är värda 2 kr.

Som ni ser så finns det ganska mycket pengar att hämta när man kommer som ny spelare till Betsafe. Bonusen är stor och omsättningskraven förhållandevis låga. Det är en kombination som vi gillar att se. Tack för den Betsafe.